Vuit empreses del Degusta Ribera d’Ebre participaran a la Fira del Raure de Ginestar

Aquest proper cap de setmana es celebra la Fira del Raure a Ginestar, que des de 2009 s’ha convertit en un dels esdeveniments més rellevants de la comarca. Aquesta fira té com a objectiu posar en valor els productes, oficis i activitats tradicionals de les Terres de l’Ebre. Es tracta del primer esdeveniment adherit al programa Degusta Ribera d’Ebre on es realitzaran activitats diverses com xerrades, tallers, exposicions i música, tot vinculat a la promoció del producte local. 

La fira del Raure d’enguany comptarà amb la participació de 13 empreses agroalimentàries, 8 de les quals formen part del programa Degusta Ribera d’Ebre que utilitzaran senyalització específica per identificar que són productors de la comarca. La participació de les empreses de la comarca encaixa amb el treball que s’està realitzant des de Ribera d’Ebre VIVA juntament amb els ajuntaments i que té la finalitat de millorar la presència i la visualització dels productes locals en els esdeveniments públics. La participació en aquest tipus d’esdeveniments permet diferenciar i singularitzar les accions vinculades a la cultura gastronòmica i agrària de les empreses locals. D’aquesta manera, s’espera donar a conèixer les explotacions que produeixen i elaboren a la comarca i posar-ne en valor la seva qualitat i la seva aposta pel producte de proximitat. 

Les empreses de la comarca que participaran a la fira són: 

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.