Assessoraments 2021

Itinerari d’assessoraments per a empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre que volen desenvolupar o millorar la seva oferta d’activitats de turisme rural vinculat al producte local

Els itineraris ja estan finalitzats, vols conèixer com han anat?

Aquest any, des del programa Degusta Ribera d’Ebre hem preparat una acció per a totes aquelles empreses del sector agroalimentari que tingueu interès en millorar els vostres canals de venda dirigits a públic visitant i turista.

L’acció consistirà en la realització d’un itinerari d’assessoraments, que inclourà sessions grupals, individuals i de bones pràctiques amb l’objectiu que pugueu desenvolupar la vostra pròpia proposta turística, optimitzar les visites que rebeu a les vostres instal·lacions i treballar amb altres empreses per desenvolupar possibles productes conjunts.

L’interès del programa és facilitar-vos els recursos per optimitzar la vostra estratègia comercial dirigida al públic visitant i a l’hora vincular l’estratègia agroalimentària comarcal a la turística.

Què t’oferim?

  • L’acompanyament d’especialistes en destinacions de producte local i gastronomia per tal de poder implantar activitats turístiques vinculades al teu negoci o bé millorar les que ja tens.
  • 3 assessoraments grupals, que inclouen el contacte amb casos de bones pràctiques que es seleccionaran perquè siguin rellevants per les empreses que participeu i assessoraments individualitzats a les vostres instal·lacions.
  • La possibilitat de formar part del catàleg d’activitats turístiques de la Ribera d’Ebre que està creant el Consell Comarcal.

Qui pot apuntar-se?

Totes les empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre adherides al Degusta Ribera d’Ebre que ja estan realitzant activitats turístiques vinculades al seu producte i que volen optimitzar-les, i aquelles empreses que volen desenvolupar aquesta línia de negoci en un futur proper.

El calendari

L’itinerari d’assessoraments es realitzarà de juny a setembre. A l’octubre es preveu una prova pilot de posada en pràctica de les activitats turístiques sorgides durant els assessoraments.   

  1. La primera sessió d’assessorament grupal tindrà lloc el dimecres 9 de juny de 15 a 17 hores.
  2. Durant el mes de juny i juliol es farà una visita personalitzada a cada empresa per conèixer les seves instal·lacions i les activitats que ofereixen o volen oferir. S’agendarà amb cada empresa dia i hora de visita.   
  3. La segona i tercera sessions grupals estan previstes per al mes de juliol i setembre, i es concretarà amb els participants les dates concretes que resultin més convenients a tothom.
  4. En aquestes sessions es convidarà a empreses i iniciatives d’altres territoris que desenvolupin productes i activitats similars a les que vulguin desenvolupar els participants i que puguin aportar-nos la seva experiència i coneixements.
  5. Finalment, al mes d’octubre es preveu realitzar una prova pilot amb les activitats i productes resultants.

Si teniu interès en participar, només cal us inscriviu i ens ficarem en contacte amb vosaltres.

Teniu temps per apuntar-vos fins el dia 3 de juny de 2021.