Assessoraments 2021

Itinerari d’assessoraments per a empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre que volen desenvolupar o millorar la seva oferta d’activitats de turisme rural vinculat al producte local

Aquest any, des del programa Degusta Ribera d’Ebre hem preparat una acció per a totes aquelles empreses del sector agroalimentari que tingueu interès en millorar els vostres canals de venda dirigits a públic visitant i turista.

L’acció consistirà en la realització d’un itinerari d’assessoraments, que inclourà sessions grupals, individuals i de bones pràctiques amb l’objectiu que pugueu desenvolupar la vostra pròpia proposta turística, optimitzar les visites que rebeu a les vostres instal·lacions i treballar amb altres empreses per desenvolupar possibles productes conjunts.

L’interès del programa és facilitar-vos els recursos per optimitzar la vostra estratègia comercial dirigida al públic visitant i a l’hora vincular l’estratègia agroalimentària comarcal a la turística.

Què t’oferim?

  • L’acompanyament d’especialistes en destinacions de producte local i gastronomia per tal de poder implantar activitats turístiques vinculades al teu negoci o bé millorar les que ja tens.
  • 3 assessoraments grupals, que inclouen el contacte amb casos de bones pràctiques que es seleccionaran perquè siguin rellevants per les empreses que participeu i assessoraments individualitzats a les vostres instal·lacions.
  • La possibilitat de formar part del catàleg d’activitats turístiques de la Ribera d’Ebre que està creant el Consell Comarcal.

Qui pot apuntar-se?

Totes les empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre adherides al Degusta Ribera d’Ebre que ja estan realitzant activitats turístiques vinculades al seu producte i que volen optimitzar-les, i aquelles empreses que volen desenvolupar aquesta línia de negoci en un futur proper.

El calendari

L’itinerari d’assessoraments es realitzarà de juny a setembre. A l’octubre es preveu una prova pilot de posada en pràctica de les activitats turístiques sorgides durant els assessoraments.   

  1. La primera sessió d’assessorament grupal tindrà lloc el dimecres 9 de juny de 15 a 17 hores.
  2. Durant el mes de juny i juliol es farà una visita personalitzada a cada empresa per conèixer les seves instal·lacions i les activitats que ofereixen o volen oferir. S’agendarà amb cada empresa dia i hora de visita.   
  3. La segona i tercera sessions grupals estan previstes per al mes de juliol i setembre, i es concretarà amb els participants les dates concretes que resultin més convenients a tothom.
  4. En aquestes sessions es convidarà a empreses i iniciatives d’altres territoris que desenvolupin productes i activitats similars a les que vulguin desenvolupar els participants i que puguin aportar-nos la seva experiència i coneixements.
  5. Finalment, al mes d’octubre es preveu realitzar una prova pilot amb les activitats i productes resultants.

Si teniu interès en participar, només cal us inscriviu i ens ficarem en contacte amb vosaltres.

Teniu temps per apuntar-vos fins el dia 3 de juny de 2021.