Full 1
Participa i coneix què fem
Full 1

Adhereix-te com a empresa agroalimentària al Degusta Ribera d’Ebre

En les properes iniciatives conjuntes volem ser més i, si pot ser, ser-hi totes i tots!

Així que si tens una empresa de producció i/o elaboració de producte agroalimentari i compleixes els criteris d’adhesió i intencionalitat, et convidem a fer-nos arribar les teves dades per tal de mantenir-te al dia i formar part del programa Degusta Ribera d’Ebre.

Criteris d’adhesió i intencionalitat

Aquests criteris d’adhesió busquen establir unes pautes bàsiques que ens guiïn a l’hora d’implicar una empresa en les accions que s’impulsen des del projecte.

La voluntat és crear marca de Ribera d’Ebre, i associar aquesta marca a les produccions agroalimentàries amb uns valors de proximitat, tradició, identitat, responsabilitat i orgull rural. Per aquest motiu, es demana a les empreses que es vulguin adherir al programa, el seu compromís a l’hora de:

  • Complir els requisits sanitaris i legals establerts.
  • Tenir llicència d’activitat econòmica legalitzada establerta a un municipi de la Ribera d’Ebre o, en casos excepcionals, i sempre que algun dels passos de la cadena de producció es faci a la comarca, tenir llicència d’activitat en comarques veïnes. 
  • Produir o transformar un producte alimentari a la comarca de la Ribera d’Ebre.
  • Garantir la venda directa o de proximitat.
  • Garantir la qualitat del procés de transformació i del producte final i la seva traçabilitat.
  • Identificar, en l’etiquetatge del producte, el seu origen o transformació a la Ribera d’Ebre. 

Des del projecte volem visibilitzar totes les empreses que tenen una estratègia de comercialització vinculada a la comarca, per aquest motiu, és un requisit que els etiquetatges siguin clars respecte al vincle d’aquests amb la Ribera d’Ebre. El projecte es reserva el dret a no incloure els productes que en el seu etiquetatge no aparegui la Ribera d’Ebre o algun dels seus municipis per tal de no generar confusió als consumidors. En el cas que una empresa tingui només alguns productes en els quals s’identifica el seu origen a la Ribera d’Ebre, només podrà participar a les accions amb aquests.

En els casos en que alguna empresa tingui interès en participar en les accions i no compleixi amb algun dels criteris esmentats, el seu cas serà exposat al grup de treball del projecte per valorar la idoneïtat de la seva participació.

Adhereix-te com a punt de venda al Degusta Ribera d’Ebre

El programa Degusta Ribera d’Ebre té com a objectiu impulsar les produccions locals agroalimentaries de la comarca i la seva venda de proximitat, per aquest motiu realitzem i donem suport en diverses tipus d’activitats.

Una d’elles és saber quins punts de venda de la comarca tenen producte local i quins es volen sumar a iniciatives de comercialització.

Si teniu un comerç i treballeu amb aliments produïts i/o elaborats a la Ribera d’Ebre (com a mínim 5) i esteu interessats amb les iniciatives que es realitzen, et convidem a fer-nos arribar les dades del teu comerç per mantenir-te al dia i poder participar de diferents activitats del Degusta!

Adhereix-te com a restaurant al Degusta Ribera d’Ebre

El programa Degusta Ribera d’Ebre té com a objectiu impulsar les produccions locals agroalimentaries de la comarca i la seva venda de proximitat, per aquest motiu realitzem i donem suport en diverses tipus d’activitats.

Una d’elles és saber quins restaurants de la comarca tenen producte local i quins es volen sumar a iniciatives de comercialització.

Si teniu un restaurantsi treballeu amb aliments produïts i/o elaborats a la Ribera d’Ebre (com a mínim 5) i esteu interessats amb les iniciatives que es realitzen, et convidem a fer-nos arribar les dades del teu restaurantsper mantenir-te al dia i poder participar de diferents activitats del Degusta!

Vols assabentar-te de les activitats conjuntes que anem fent?

Deixa’ns el teu correu electrònic en el següent formalari i t’inclourem a la nostra base de dades per a que cada cop que tinguem notícies d’alguna activitat que et pugui interessar, t’ho farem arribar.