Vins Desantesos SCCL

  1. Inici
  2. »
  3. Productors i elaboradors
  4. »
  5. Vins Desantesos SCCL

Vins Desantesos SCCL, som una cooperativa de recent creació a Vinebre. Els vins que fem estan elaborats de forma totalment artesanal, i amb el màxim respecte a l’entorn amb les tècniques de biodinàmica que utilitzem per tenir cura de les nostres vinyes. Ens dediquem a conrear vinyes familiars o bé les arrendem a pagesos de la zona que no tenen relleu generacional. Tot són vinyes velles, la majoria en vas. Les varietats de les nostre vinyes són: macabeu, pansal, monastrell, garnatxa negra i garnatxa peluda que formen part del territori des de l’antiguitat.

Hem decidit recuperar la tradició de la nostra regió i per això elaborem vins brisats, sense additius, ni per fermentar ni per estabilitzar. El nostre projecte és un organisme granja que pretén integrar la vinya, les oliveres centenàries i el ramat d’ovelles i, de forma conseqüent, tots els seus productes resultants. Com hem comentat abans, ens basem en l’agricultura biodinàmica per nodrir els sòls i tractaments de fitoteràpia per prevenir les malalties del cultiu.

Entenem el projecte com una forma de viure la natura dia a dia, cuidant-la i gaudint de tots els seus fruits. Volem ser una alternativa econòmica a la indústria actual existent a la comarca amb una visió respectuosa amb la terra i l’entorn, fomentant la conservació del paisatge, la dinamització econòmica del territori i la recuperació de vinyes, oliveres i terrenys de la zona que han quedat sense cultivar degut al despoblament de la comarca. Oferim productes de qualitat, elaborats artesanalment i de proximitat. Al mateix temps volem impulsar un turisme sostenible i responsable.

Informació de contacte
Travessera de Sant Miquel, 8, Vinebre
Sector:

Empresa productora, Empresa elaboradora, Cooperativa, Producció ecològica

Punts de venda 1:

Venda online a través del Mercat Digital La Zona.coop: https://lazona.coop

Punts de venda 2:

Spar Vinebre. C/ Torre. Vinebre. Horari d’obertura: de 9 a 13.30h i de 18 a 20h

Punts de venda 3:

7 de Ribera Hostal Agrobotiga. Plaça de la Verge, 6. Móra d’Ebre. Horari d’obertura: de dimarts a dissabte de 9.30 a 13.30h, dijous i divendres de 17.30 a 20h, i diumenge de 9.30 a 12.30h

Punts de venda 4:

Antídots, vins i productes ecològics. C/ Del Mig, 1. L’Ampolla

Punts de venda 5:

La Botiga de l’Ebre. Mercat Municipal de La Cava. C/ Comerç, s/n. Deltebre