Com podem millorar el relat propi de les empreses i generar un relat comú com a territori agroalimentari?

El programa Degusta Ribera d’Ebre va néixer fa tres anys per posar en valor les produccions agroalimentàries de la comarca. Durant aquest temps hem iniciat diferents accions de suport amb pagesos i elaboradors, com a peces centrals d’aquesta estratègia. L’any passat es va fer pas més i es van sumar els restaurants al projecte per aconseguir que la comarca sigui reconeguda com un territori compromès amb el producte local, el patrimoni agrícola i la cultura gastronòmica.

En aquesta línia, aquest any hem preparat unes sessions per ajudar a millorar el relat de les empreses del sector agroalimentari, i alhora, obtenir un relat comú com a territori agroalimentari.

Qué és el relat empresarial?
El relat és una eina comunicativa, de màrqueting i d’estratègia empresarial que serveix per explicar l’essència del què feu, els vostres valors i crear un vincle emocional i de confiança amb els clients, per tal de millorar l’impacte comercial.

Què t’oferim?

Un itinerari formatiu, de 3 sessions de durada. El contingut de cada sessió és el següent:

  • Una primera sessió de treball amb l’especialista en comunicació estratègica Pau Canaleta per definir els elements força del relat com a territori agroalimentari.
  • Una segona sessió de treball dinamitzada per les tècniques de l’empresa mOntanyanes, l’Eva Tarragona i l’Anna Palau, per construir el relat territorial a partir dels elements força identificats a la primera sessió de treball.
  • Una tercera i última sessió de treball on de la mà del Pau Canaleta es treballarà el relat de cada empresa.

En Pau Canaleta és un consultor en comunicació estratègica per a institucions, empreses i organitzacions. Actualment, coordinador del Màster de comunicació política i institucional de la Barcelona School of Management. Ha participat en projectes com la construcció del relat de la DO Empordà; el relat i la marca de DOP Oli de la DO Empordà o l’assessorament en l’estratègia comunicativa de l’Oli de Siurana, entre d’altres.

Qui pot apuntar-se?

Totes les empreses agroalimentàries de la Ribera d’Ebre que volen millorar la seva comunicació empresarial definint els elements força de la seva empresa i volen participar en definir el relat de la comarca com a territori agroalimentari.

El calendari

L’itinerari formatiu es realitzarà durant 3 dilluns del mes d’abril i maig en horari de tarda, de 17 a 20 hores.

  • Dilluns 24 d’abril – sessió de treball 1.
  • Dilluns 8 de maig – sessió de treball 2.
  • Dilluns 15 de maig – sessió de treball 3.
    És important assistir a les 3 sessions, ja que és un itinerari formatiu i tenen relació entre elles.

La ubicació

La ubicació de les sessions formatives està pendent de concretar-se. Ens agradaria realitzar-les a les instal·lacions de les empreses participants a l’acció, amb l’objectiu de continuar fomentant que conegueu les empreses agroalimentàries de la Ribera.

Si teniu interès en participar, només cal us inscriviu i ens ficarem en contacte amb vosaltres.