Full 1
Participa com a punt de venda dels lots Degusta Ribera d'Ebre
Full 1

Busquem comerços que apostin pel producte local i vulguin ser punts de venda dels lots de Nadal del Degusta Ribera d’Ebre

Per tercer any consecutiu volem realitzar els lots de Nadal del Degusta Ribera d’Ebre. Es tracta d’una iniciativa de les empreses agroalimentàries de la comarca per reivindicar els productes locals i promoure que durant aquestes festes nadalenques es consumeixin productes de la Ribera d’Ebre.

L’any passat es van vendre més de 300 lots durant la campanya de Nadal, i volem ampliar els punts de venda i distribució per arribar a més persones interessades amb els lots.

Com funciona els lots de Nadal del Degusta Ribera d’Ebre?

Els lots de Nadal estan conformats per productes agroalimentaris de les empreses que estan adherides al Degusta Ribera d’Ebre.

El personal tècnic del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre encarregat del Degusta, dona suport en l’organització dels lots de Nadal, recollint la informació de totes les empreses agroalimentàries que volen participar d’aquesta iniciativa (productes, preus…) i fent la configuració dels lots (una configuració tancada amb representació de tots els subsectors participants i que NOMÉS es pot modificar quan ho demandi el client/a). Aquesta configuració es farà arribar als punts de venda i cadascun de vosaltres podrà elegir quins vol tenir a la seva botiga. També, es farà arribar les dades de contacte de les empreses agroalimentàries participants.

Les empreses agroalimentàries seran les encarregades de portar als punts de venda els productes abans d’iniciar la campanya de Nadal (10-20 unitats a excepció dels que es fan malbé en poc temps) i segons la vostra demanda durant la campanya. Al finalitzar aquesta, a partir del 7 de gener, us facturaran els productes.

Els punts de venda sou els responsables de:

 • Posar-vos en contacte amb les empreses agroalimentàries per demanar-los-hi els productes (us farem arribar tota la informació de contacte).
 • Muntar els lots de Nadal amb la configuració tancada que us farem arribar des del Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.
 • Totes les tasques que es desprenguin de la interacció comercial entre les empreses agroalimentàries i els clients/es (factures, entre d’altres).

Quin guany tinc com a punt de venda?

A la suma de tots els productes agroalimentaris que conformen un lot de Nadal s’aplica un marge del 30% per als punts de venda.

Quins compromisos adquireixo com a punt de venda?

 • Assumir el cost de l’embalatge del lot de Nadal (cistella, caixa o decoració), de logística i de muntatge.
 • Muntar els lots de Nadal amb la configuració que es farà arribar des del Consell. Excepte quan la clientela demani un canvi específic.
 • Posar-vos en contacte amb totes les empreses agroalimentàries que participen dels lots que tindreu al punt de venda.
 • Gestionar tot el que es desprengui de la venda (demanar productes, muntar el lot amb la imatge del Degusta, entre d’altres).
 • Donar el màxim de suport al projecte fent difusió de la iniciativa.

Què ens proporcioneu des del Degusta?

 • Suport en la dinamització de l’acció.
 • Suport en la comunicació dels lots de Nadal: amb l’elaboració de material de comunicació per posar als punts de venda i als lots de Nadal (cartells, pegatines, entre d’altres); imatges per a xarxes socials; l’enviament d’informació a persones i empreses; i, difusió per xarxes socials i premsa.
 • Des de l’organització, no intervenim en les interaccions comercials (venda de productes o lots, entre d’altres).

Quina comunicació feu des del Degusta?

Des del projecte volem elaborar un catàleg professional per donar a conèixer la iniciativa a empreses que puguin estar interessades a regalar els lots de Nadal.

També, volem fer difusió a través de premsa, correus electrònics a empresa i ciutadania, xarxes socials.

En tota la comunicació apareixen els punts de venda dels lots, per tant, és una oportunitat per donar-vos a conèixer.

He de complir algun requisit per participar?

La intenció és captar aquells comerços que apostin pel producte local de la Ribera d’Ebre i per tant es demana per participar de la campanya que com a mínim disposin de cinc productes agroalimentaris de cinc empreses diferents de la comarca.

Per qualsevol dubte us podeu posar en contacte en suportdel@riberaebre.org o trucar al telèfon 977 40 18 51 i preguntar per Núria Descarrega.

Si esteu interessats a participar com a punt de venda dels lots de Nadal ompliu el següent formulari abans del 31 de juliol del 2022.

FORMULARI: