NETWORKING

Jornada per crear xarxa entre empreses del sector agroalimentari i de la restauració

El programa Degusta Ribera d’Ebre va néixer fa dos anys per posar en valor les produccions agroalimentàries de la comarca i totes les persones que formeu part de la cadena de valor d’aquests productes: restaurants, comerços, empreses turístiques… Per tal de fomentar el coneixement entre les persones que en formeu part i afavorir les relacions empresarials, la creació de noves oportunitats de negoci i l’intercanvi d’informació us invitem a la primera jornada PER CREAR XARXA entre EMPRESES Del sector agroalimentari i DE la restauració de la Ribera d’Ebre. La participació és gratuïta.

La jornada té per objectiu que els restauradors i productors de la comarca de la Ribera d’Ebre pugueu conèixer de primera mà qui hi ha darrere de cada producte agroalimentari i degustar-lo, mitjançant una presentació per part dels productors de la seva empresa i els seus productes.

Alhora, permetrà que els diferents agents, persones restauradores i productores agroalimentàries us pugueu conèixer entre vosaltres i pugueu establir col·laboracions.

Quins beneficis puc obtenir?

  • Conèixer de primera mà els productes agroalimentaris de la Ribera d’Ebre i les persones que hi ha al darrera d’aquestes produccions.
  • Degustar els productes agroalimentaris de la Ribera d’Ebre.
  • Posar en valor el teu negoci i afavorir les relacions empresarials.
  • Conèixer persones del teu sector per intercanviar informació i generar complicitats.

Quan serà?

  • Dimarts 25 d’octubre a les 17 hores al Restaurant Pas de l’Ase. Adreça: Avinguda de la Ribera, 12. Garcia

Qui pot apuntar-se?

Les persones que produïu i elaboreu producte agroalimentari de la Ribera d’Ebre i persones restauradores.

Si teniu interès a participar, només cal us inscriviu omplint el següent formulari:

Per qualsevol dubte o aclariment podeu posar-vos en contacte amb suportdel@riberaebre.org / aodlturisme@riberaebre.org o trucant al 977 40 18 51.