Aquest Nadal, lots de Ribera d’Ebre

Empreses elaboradores i productores de la comarca s’uneixen perquè aquest Nadal regalem aliments de la Ribera d’Ebre

Un grup de persones que produïm i elaborem a la comarca hem decidit unir esforços i fer lots de Nadal variats i de manera conjunta per reivindicar els productes de casa nostra i promoure que durant aquestes festes consumim productes de la Ribera d’Ebre.

Hem creat quatre lots variats amb vins, olis, mels, pastes, olives, formatges, embotits, cerveses i licors de la nostra comarca; i dos lots de begudes, amb vins, cerveses i licors. Descobreix què conté cada lot i on el pots comprar a la pàgina web de Degusta Ribera d’Ebre.

Aquesta iniciativa sorgeix dins el marc del Degusta Ribera d’Ebre, amb el suport del projecte Ribera d’Ebre VIVA, impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre.

DEGUSTA RIBERA D’EBRE

El projecte Degusta Ribera d’Ebre, neix del Pla d’acció del producte local de la Ribera d’Ebre, elaborat amb la participació de persones productores i elaboradores de la comarca, amb l’objectiu d’impulsar el producte local de la comarca i les persones que el produeixen i l’elaboren i la Ribera d’Ebre com una comarca que fa productes agroalimentaris de qualitat. El projecte ja té una imatge i volem que poc a poc s’hi vagin sumant les persones que produeixen, elaboren i transformen productes a la comarca i que aposten per la venda de proximitat.

SUMA’T AL PROJECTE

Des del projecte hi ha la voluntat de seguir impulsant iniciatives conjuntes amb la idea que aquestes puguin incloure cada vegada més empreses de producte agroalimentari. Si ets una empresa agroalimentària de la comarca i apostes per la venda de proximitat, volem que et sumis al projecte, perquè davant de les situacions d’incertesa responem millor si ens ajuntem.

Aquest Nadal, consumim productes del territori i col·laborem amb l’economia local.

Bones Festes a totes i tots!

*El projecte Ribera d’Ebre VIVA està impulsat pel Consell Comarcal de la Ribera d’Ebre i subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya (SOC), en el marc dels Programes de suport al desenvolupament local.